O kompaniji

Tradicija, garancija kvaliteta

CobraToys nastavlja posao koji je već pet decenija u porodici. Smena generacija je dovela i do promena u načinu poslovanja. Savremeni trendovi poslovanja, brzina isporuke i kvalitet robe, bezbednost dece i zaštita životne sredine su neprikosnoveni prioriteti. Jedino što se nije promenilo već pet decenija je prvo pravilo firme koje glasi KUPAC NA PRVOM MESTU.


CobraToys poziva sve prodavnice dečijih igračaka, obrazovne i vaspitne ustanove na saradnju. U ponudi su nam pored redovnih programa poznatih proizvodjača i kompleti igračaka kao i izuzetno kvalitetni i bogati Novogodišnji paketići.

Iz srca Evrope u Srbiju

CobraToys je obezbedio uvoz i zastupništvo nekih od najpoznatijih evropskih proizvodjača dečijih igračaka, kao što su Bruder, Rolly Toys,MGS,Babyland …

Obezbedite svojim najdražim igračku iz našeg bogatog asortimana. CobraToys Vam pruža  nešto neprocenjivo a to je osmeh Vašeg deteta.

  • O kompaniji

    CobraToys je obezbedio uvoz i zastupništvo nekih od najpoznatijih evropskih proizvodjača dečijih igračaka, kao što su Bruder, Rolly Toys, MGS,Babyland.