ŠTA RADIMO...

kako bi kvalitetne igračke došle do vas, a od vas našle put do razigrane dečice...

ISTRAŽIVANJE TRŽIŠTA

Pratimo i analiziramo najnovije svetske trendove i prenosimo ih do vaših vrata 

IZBOR PROIZVODA

Na osnovu analize i dosadašnjeg iskustva biramo adekvatne proizvode za tržište Srbije. Cilj nam je da uskladimo kvalitet i cenu.

Distribucija

Naše proizvode dostavljamo u sve delove Srbije. Iz zapadne Evrope direktno na vaša vrata.

CobraToys vam pruža nešto neprocenjivo a to je mnogo dečijih osmeha

Kliknite ovde i pogledajte kako to izgleda iz ugla naših partnera kompanije Bruder

Istorijat

CobraToys nastavlja posao koji je već pet decenija u porodici. Smena generacija je dovela i do promena u načinu poslovanja. Savremeni trendovi poslovanja, brzina isporuke i kvalitet robe, bezbednost dece i zaštita životne sredine su neprikosnoveni prioriteti. Jedino što se nije promenilo već pet decenija je prvo pravilo firme koje glasi KUPAC NA PRVOM MESTU.

CobraToys poziva sve prodavnice dečijih igračaka, obrazovne i vaspitne ustanove na saradnju. U ponudi su nam pored redovnih programa poznatih proizvodjača i kompleti igračaka kao i izuzetno kvalitetni i bogati Novogodišnji paketići

Iz srca Evrope u Srbiju

CobraToys je obezbedio uvoz i zastupništvo nekih od najpoznatijih evropskih i svetskih proizvodjača dečijih igračaka, kao što su Bruder, Rolly Toys, Babyland, Knorr Toys, Pal Play,...

Obezbedite svojim najdražima igračku iz našeg bogatog asortimana. CobraToys Vam pruža  nešto neprocenjivo a to je osmeh Vašeg deteta.

KONTAKTIRAJTE NAS...

Ukoliko želite da sarađujemo, pošaljite nam poruku.

Ocena boniteta