Proizvodi

Kompanija CobraToys je obezbedila uvoz i zastupništvo nekih od najpoznatijih evropskih i svetskih proizvođača dečijih igračaka, kao što su Bruder, Rolly Toys, Knorr, Pal Play, Baby Land,...

BRUDER

Pored evropskog standarda visokog kvaliteta, Bruder proizvodi privlače pažnju na detalje BAŠ KAO kod PRAVIH vozila, sa mnoštvom različitih funkcija i visokim nivoom trajnosti.

ROLLY TOYS

Rolly Toys je lider na svetskom tržištu za vozila na pedale. Inače, Nemačka kompanija koja proizvodi visokokvalitetne igračke, testirane prema evropskim standardima EN71 i ASTM.

VOZILA NA AKUMULATOR

Usled efikasnog razvoja poslovanja, firma Cobratoys Vam nudi širok asortiman vozila na akumulator po veoma povoljnom odnosu cene i kvaliteta.

KNORR

Nemačka kompanija Knorr Toys uvek je spremna za nove izazove. Proizvode prilagođava aktuelnim trendovima uz visok kvalitet, bezbednost i sofisticirani dizajn.

PAL PLAY

Pal Play, izraelska kompanija sa 20 godina iskustva, koja se posebno fokusira na dizajn i funkcionalnost, uspela je da kreira širok i elegantan asortiman proizvoda za decu.

I JOŠ MNOGO IGRAČAKA...

Cobra Toys nudi širok asortiman proizvoda koji će  omogućiti vašoj deci da na zanimljiv način razviju svoju motoriku, maštu i kreativnost. Tricikli, guraljke, ljuljaške,...
Ocena boniteta